Ekstralift

Ekstralift er en underavdeling av Hognestad AS, grunnlagt 1988 av Kjell Hognestad. Hognestad AS drev helt fra starten av som maskinentreprenør og transportør.

I 2010 startet sønnen Einar opp Ekstralift med en maskinpark på 3 lifter – Spider 18.75, Manitou 180 ATJ, og Dexter 15Z. Kort tid etter startet Ekstragraver med gravemaskiner under 3 tonn.

Ekstralift har i dag 2 fulltidsansatte, med 2 mindre stillinger i kontor og administrasjon. Einar Hognestad er styreleder i Hognestad AS og tar seg av den daglige driften i Ekstralift og Ekstragraver. Kjell Hognestad er daglig leder i Hognestad AS.

Ekstralift har hovedkontor på Bryne i Rogaland, men leverer i dag over hele landet – dog hovedsaklig på Jæren og i Rogaland.

Ekstralift har en maskinpark som er under stadig vekst, og består per i dag av rundt 80 maskiner av mange forskjellige typer.

Vi er stolte av å kunne tilby personlifter av alle typer, teleskoptrucker, gravemaskiner, tilhengere, og masse annet. Spesielt stolte er vi av å innehave den første norske JLG 1850, som er verdens største selvgående bomlift på tilnærmet 60 meter. Vi har veldig godt samarbeid med Høg-Jæren Energipark, hvor de bruker denne liften i kontinuerlig vedlikehold av vindmøllebestanden.

I tillegg er vi veldig stolte av å være gode støttespillere i lokalmiljøet, og har nesten siden dag 1 vært sponsorer av flere lokale idrettslag, lokale racing team, og flere store arrangementer.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle